BECOME A LOGICASSA PARTNER

B2B PARTNER

Are you a BUILDER or DEVELOPER?

Throughout our 10 years of experience, at Logicassa, we have specialized in the construction of the structure for wooden houses and we are here to provide you with fast and efficient solutions.

You have certainly faced challenges such as lack of qualified personnel, non-punctual suppliers or the constant increase in the price of construction materials.

We take care of the manufacture, delivery and assembly of the wooden structure, to the highest standards, according to your project, so that you can focus on the architectural project. In just two months, we deliver and assemble the structure of the house, and you only have to deal with the foundation and finishes.

Contact Form

Attach the house plan here (3D images, sketches, or other materials)
* Allowed files: .pdf, .png, .jpg, .dwg, .doc, .docx, .ppt, .pptx
LOGICASSA

Impeccable Services

We are technical and passionate, which is evident in our customer reviews.

partener

PRODUCTION

We produce the best quality solid wood structure for more environmentally friendly houses.

PRECISION

We use CNC machines, this makes it possible to cut wood with millimeter precision for lasting joints.

partenaire

ASSEMBLY

We deal with the transport and installation of the structure on the foundation, respecting exactly the requirements of the project.

Advantages of working with us

Become a Logicassa partner and you will benefit from the following advantages:

The benefits of collaboration

As a Logicassa partner, you will have access to the following benefits:

Do you want the wooden house of your dreams?

If you already have a project for your future house on a wooden structure, let us know and we will give you a personalized offer.

Are you a construction company?

Do you feel that you could grow your business faster if you had a reliable partner?

Location

Traian Industrial Park, Main Street, No. 118, 607635 Traian, Bacău, Romania

Location

Traian Industrial Park, Main Street, No. 118, 607635 Traian, Bacău, Romania

webgyland.ro

Casele din lemn devin tot mai populare datorită durabilității și aspectului lor natural. Casele din lemn pot fi construite în diferite stiluri și dimensiuni, dar toate au un lucru în comun: o structură din lemn. Casele din lemn pot fi construite utilizând diferite tehnici, inclusiv cu stâlpi și grinzi, cu zidărie aparentă și cu bușteni empilați.

Construcția unei case din lemn necesită experiență și abilități speciale pentru a asigura că structura este solidă și durabilă. Casele din lemn pot fi construite din lemn tare sau lemn moale, în funcție de proiectarea și utilizarea casei.

Casele din lemn oferă numeroase avantaje, inclusiv o izolație termică excelentă, o amprentă de carbon redusă și o estetică naturală care se integrează bine în mediul înconjurător. Casele din lemn pot fi de asemenea personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale proprietarilor, fie că este vorba despre o cabană confortabilă de munte sau o casă elegantă de pe plajă.

În cele din urmă, casele din lemn oferă o alternativă atrăgătoare și durabilă la casele tradiționale din beton și cărămidă, cu o estetică naturală și caldă care este greu de egalat.

Partner

partner