CONTACT

CONTACTEAZĂ-NE

Ia legătura cu noi

Poti lua legatura cu noi prin email, telefon sau prin intermediul formularului de contact.

Locație

Parc Industrial Traian, Strada Principală, Nr. 118, 607635 Traian, Bacău, România

Social Media

Urmărește activitatea pe rețelele de socializare, unde vom posta cele mai noi proiecte și informații despre construcțiile din lemn.

Formular Contact

Atașează aici planul casei (imagini 3D, schițe, sau alte materiale)
* Fișiere permise: .pdf, .png, .jpg, .dwg, .doc, .docx, .ppt, .pptx

webgyland.ro

Casele din lemn devin tot mai populare datorită durabilității și aspectului lor natural. Casele din lemn pot fi construite în diferite stiluri și dimensiuni, dar toate au un lucru în comun: o structură din lemn. Casele din lemn pot fi construite utilizând diferite tehnici, inclusiv cu stâlpi și grinzi, cu zidărie aparentă și cu bușteni empilați.

Construcția unei case din lemn necesită experiență și abilități speciale pentru a asigura că structura este solidă și durabilă. Casele din lemn pot fi construite din lemn tare sau lemn moale, în funcție de proiectarea și utilizarea casei.

Casele din lemn oferă numeroase avantaje, inclusiv o izolație termică excelentă, o amprentă de carbon redusă și o estetică naturală care se integrează bine în mediul înconjurător. Casele din lemn pot fi de asemenea personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale proprietarilor, fie că este vorba despre o cabană confortabilă de munte sau o casă elegantă de pe plajă.

În cele din urmă, casele din lemn oferă o alternativă atrăgătoare și durabilă la casele tradiționale din beton și cărămidă, cu o estetică naturală și caldă care este greu de egalat.

Contact

contact