REALIZĂRILE ECHIPEI

ÎNDEPLINIREA VISURILOR

Pe parcursul existenței noastre am avut plăcerea să ajutăm numeroase persoane să-și îndeplinească visul atunci când a venit vorba de construcția caselor pe structură de lemn. Ne punem în locul acelor persoane, știm cum este să visezi, să agonisești resursele necesare, să te gândești zi de zi la casa din lemn pe care o vei putea avea într-un final.

Ne mândrim cu realizările noastre deoarece am contribuit la îndeplinirea unor visuri și ne-am confirmat că suntem pregătiți să repetăm procesul.

Casă individuală La Roche-Posay (FR)

IMAGINI PROIECT

Casă individuală Vence (FR)

IMAGINI PROIECT

Casă individuală Lyon (FR)

IMAGINI PROIECT

Așa arată un vis palpabil, gândit de client și pus în operă de Logicassa… tocmai în Franța.

Casă individuală Bacău 1 (RO)

IMAGINI PROIECT

2 case individuale Cuarny (CH)

IMAGINI PROIECT

Cuarny este o comună în districtul Jura-Nord, regiunea canton, Elveția. În acest loc minunat construim două case din lemn care se potrivesc perfect în peisaj. Am folosit cele mai bune materiale și artizani calificați, așa că sperăm că viitorii locatari vor trăi momente frumoase în acest colț de paradis.

Casă individuală La Roche Posay 1 (FR)

IMAGINI PROIECT

Birouri și depozit Lyon (FR)

IMAGINI PROIECT
În completarea postării de acum câteva luni, vă arătăm și rezultatul final, în toată splendoarea lui: o structură minunată de 440 metri pătrați, din lemn stratificat, cu destinație de birouri și depozitare. Unde se află construcția? Bineînțeles, în locul nostru preferat, Franța!

Casă individuală Corsica 1 (FR)

IMAGINI PROIECT

Extindere Hotel Corsica (FR)

IMAGINI PROIECT

Casă individuală Iași (RO)

IMAGINI PROIECT

Astăzi puteți vedea o nouă casă impresionantă, la care structura de lemn a fost livrată și montată de specialiștii Logicassa.
Între randarea arhitectului și construcția propriu-zisă nu sunt diferențe, ceea ce înseamnă că proprietarii au obținut ceea ce și-au dorit și au așteptat. Le mulțumim pentru implicare și pentru că au avut încredere în noi, și le dorim să se bucure cât mai mult de locuința visată.

Casă individuală Nantes (FR)

IMAGINI PROIECT

Casă individuală Bacău 2 (RO)

IMAGINI PROIECT

În ordine cronologică inversă, priviți transformarea „rățuștei cea urâtă” într-o „lebădă albă” elegantă.

Adică, o casă veche a devenit (prin adăugarea etajului și renovarea completă a exteriorului și interiorului) o locuință spațioasă și modernă, pentru o familie tânără care a știut de la bun început că o structură de lemn este soluția potrivită.

Deși, ca suprafață, nu a fost unul din proiectele mari executate de Logicassa, provocările tehnice au fost numeroase datorită faptului că a trebuit să ne adaptăm continuu la surprizele pe care ni le-a rezervat vechea structură de zidărie.

De multe ori planificarea ne-a fost dată peste cap, dar împreună cu proprietarii am găsit soluții de fiecare dată, astfel încât rezultatul muncii este cel pe care îl vedeți.

Ansamblu de 10 case Nisa (FR)

IMAGINI PROIECT

Casă individuală Corsica 2 (FR)

IMAGINI PROIECT

Casă individuală Belgia 1 (BE)

IMAGINI PROIECT

Casă individuală Belgia 2 (BE)

IMAGINI PROIECT

Pensiune Târgoviște (RO)

IMAGINI PROIECT

Birouri și depozit Avignon (FR)

IMAGINI PROIECT

Dragii noștri, astăzi vă putem prezenta încă o structură impozantă din lemn certificat C24 și GL28h, realizată împreună cu colaboratori apropiați.

După ce priviți pozele, o să aveți un sentiment pregnant de déjà vu, și nu degeaba – chiar este foarte asemănătoare cu una din realizările trecute, din Franța!

Dacă încă nu sunteți convinși de calitatea și frumusețea structurilor noastre, rămâneți pe fază și veți vedea și alte… Logicasse!

Între timp, dacă aveți un proiect, nu ezitați să ne contactați pentru a avea o discuție, în urma căreia vă vom putea face o ofertă.

Dacă sunteți o companie de construcții, cu atât mai bine. Sigur vom găsi o cale de a colabora pentru a propune clienților dumneavoastră o soluție rapidă, durabilă, economică și ecologică.

Casă individuală Corsica 3 (FR)

IMAGINI PROIECT

Extindere pensiune Târgoviște (RO)

IMAGINI PROIECT

Casă individuală Domnești (RO)

IMAGINI PROIECT

Casă individuală Bragadiru (RO)

IMAGINI PROIECT

Șarpantă prefabricată 5000 mp Craiova (RO)

IMAGINI PROIECT

Ca să ieșim din monotonie (toată ziua „case”, „case”…), ne-am apucat de făcut șarpante. Câteva mii de metri pătrați, ca să ne săturăm…
Sper ca până le terminăm, să ne vină din nou cheful de … Logicasse!

Vrei casa din lemn la care ai visat?

Dacă ai deja un proiect pentru viitoarea ta casă pe structură de lemn, dă-ne de veste și îți vom oferi o ofertă personalizată.

Reprezinți o firmă de construcție?

Simți că ai putea dezvolta mai rapid afacerea ta dacă ai avea un partener de încredere?

Locație

Parc Industrial Traian, Strada Principală, Nr. 118, 607635 Traian, Bacău, România

Locație

Parc Industrial Traian, Strada Principală, Nr. 118, 607635 Traian, Bacău, România

webgyland.ro

Casele din lemn devin tot mai populare datorită durabilității și aspectului lor natural. Casele din lemn pot fi construite în diferite stiluri și dimensiuni, dar toate au un lucru în comun: o structură din lemn. Casele din lemn pot fi construite utilizând diferite tehnici, inclusiv cu stâlpi și grinzi, cu zidărie aparentă și cu bușteni empilați.

Construcția unei case din lemn necesită experiență și abilități speciale pentru a asigura că structura este solidă și durabilă. Casele din lemn pot fi construite din lemn tare sau lemn moale, în funcție de proiectarea și utilizarea casei.

Casele din lemn oferă numeroase avantaje, inclusiv o izolație termică excelentă, o amprentă de carbon redusă și o estetică naturală care se integrează bine în mediul înconjurător. Casele din lemn pot fi de asemenea personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale proprietarilor, fie că este vorba despre o cabană confortabilă de munte sau o casă elegantă de pe plajă.

În cele din urmă, casele din lemn oferă o alternativă atrăgătoare și durabilă la casele tradiționale din beton și cărămidă, cu o estetică naturală și caldă care este greu de egalat.

Realizări

realizări